woensdag 9 maart 2011

gratis borduurgarenVia Ati ben ik naar deze site gegaan en heb daar net zoals zij, deze gratis borduurgarens aangevraagd. Het is werkelijk helemaal gratis en het is geldig tot 31 maart.Klikken op ORDER is de juiste handeling. Je plaatst vervolgens een 1 het hokje, van welke kleur je zou willen hebben en gaat naar NEXT. Vul je gegevens in en SEND.

7 opmerkingen:

tiny zei

Kon geen gratis garen vinden, maar het is niet duur als eens veel kleuren moet gebruiken voor iets.
Groetjes Tiny

Francien zei

Dank je wel Janny voor de link...ik heb een email van hun ontvangen dat ik de strengetjes gestuurd krijg...ben benieuwd..het is zeker niet duur en ga ze zeker uitproberen en zal zeker een bestelling plaatsen als ik ermee tevreden ben...nogmaals bedankt....ik borduur op mijn kleine hartjes en soms in quiltjes...dus gebruik best veel...
groetjes Francien.

joke zei

Net als Tiny kon ik ook geen gratis garen vinden. Toen ik op order klikte kwam er alleen een kleurenkaart. Wel heel veel fantastische kleuren.
Groet,
Joke

Hannie zei

Ook ik krijg alleen een grote kleurenkart! Maar dat zal aan mij liggen?

tiny zei

Helemaal gevonden en drie kleuren besteld. Als het bevalt ga ik zeker wat bestellen.

Tonny zei

Hoi Jannie

Ik had de link ook al doorgekregen. Ik zie wel dat er boven aan de startpagina een blauwe balk met witte letters staat. Als je daarop klikt krijg je de kleurenkaart maar er is iets niet goed want als je kleuren wilt kiezen blijft er alleen een streepje knipperen en kun je niets aankruisen. Als je klikt op NEXT krijg je :There is no item selected!

Het lukt dus niet. Ik zal het morgen nog eens proberen.

groetjes, Tonny

Tonny zei

Uiteindelijk is het dus wel gelukt . Ik klikte op de tekst boven de strengetjes op de startpagina en toen kon ik opeens wel bestellen. Ik heb een bevestiging gekregen en de garens worden opgestuurd!