zaterdag 3 maart 2012

Groot verdriet....!

WAT HEB IK GEDAAN.....? Al mijn foto's die niet wat te maken hebben met mijn werk/hobby stonden in een album op Google+ en........die heb ik eruit gegooid, d.w.z. van Google+ en dat is verbonden met deze Blog.....dus overal staat een zwart blok met een vraagteken.......Ik kan wel janken....Dat kost tijd en moeite om te herstellen.......Sorry mensen !

13 opmerkingen:

Liesbeth Wessels zei

Ach, ach, zat je account vol ? ik had dat laatst ook maar heb ruimte bijgekocht en als ik de foto's van mijn actuele pagina naar de meer archief pagina's zet, verklein ik ze. Maar ik heb er ook een aantal verwijderd en zie soms ook een zwart plaatje staan.
Ja dat is veel werk, ! groeten van liesbeth

Ellie zei

Wat jammer. Succes en sterkte met het herstellen.'
Groetjes, Ellie

Tante Tuut zei

Ik verklein mijn foto's ook altijd, zo win je dubbel aan ruimte. En bij het herstellen kom je vast en zeker nog leuke dingen tegen!
groetjes, TT

vilterietje zei

hahahahahaha! dat heb ik ook al eens gehad, heb het gewoon zo gelaten:)

Dorothé zei

O Janny, wat naar. Ik heb gemerkt dat de mensen die afgelopen zomer heel hun blog in rook hebben zien op gaan, omdat hun provider er mee ophield, nu veel plezier beleven aan het weer terug halen van, niet alleen hun foto's maar ook van hun herinneringen (schrale trootst? maar toch ....).

yvon zei

Dat is echt akelig. Pff een heel werk om dat weer goed te krijgen. Sterkte eer mee.

Hannie zei

Oooh wat vervelend! Kun je het nog wel terughalen? Ik gebruik Picasia, die zijn soms wel overheersend,maar ik kan de foto's zo terughalen en ook heel makkelijk bewerken! Maar ieder doet het op zijn eigen manier. Ik hoop dat het je lukt!

marjolijn zei

Wat een ramp, maar ik zie in ieder geval wel je blog weer redelijk gewoon. Hopelijk komt alles weer goed. Koppie op hoor!
gr. Marjolijn

Johanna Zweden zei

O Janny wat erg, ik heb dat ook eens gedaan, heb toen maar alles waar geen foto´s bij stonden verwijderd.

Ik lees dit vaak ,dat je ruimte bij koopt, maar ik gebruik heel veel foto´s!! maar tot nu toe, heb ik geen problemen! heb het wel eens gevraagd aan dames die hun blog al heel lang hebben, en die hebben daar nooit problemen meet gehad!!


Fijn weekeinden groetjes Joke

tiny zei

Wat vervelend voor je, ik heb eens via een webalbum van Picassa het zelfde gehad, gelukkig ging het toen maar om een paar albums , maar je baalt toch als een stekker. Succes met het herstellen, en anders maar zonder foto's.

Klaske zei

Jakkes wat vervelend..Succes bij het herstellen!

joke zei

Wat vervelend Jannie! Ik had al eens gehoord van een "volle" blog, daarom verklein ik mijn foto's altijd om dat moment zo lang mogelijk uit te stellen.
Veel succes met je pogingen het te herstellen.

Joke van der Wal zei

Hallo Janny

Ik zou alleen echt recente foto' herplaatsen.Verder kijkt toch niemand naar hele oude berichten.
Aan het begin van een nieuw jaar schrap ik heel veel oude berichten.
Foto's plaatsen tot 100 MB gebruik ik meestal.
Succes.