zondag 4 maart 2012

Update en ontvangen Bookpage

Deze prachtige Bookpage kreeg ik gisteren van Ati uit Noorwegen. Ik hou van vrolijke kleuren zoals jullie weten en Ati heeft daar bewust rekening mee gehouden.
Ondertussen is mijn Hundertwasserpage in Finland aangekomen, waar Ritva nu van kan genieten. Zoals jullie misschien al hebben gezien heb ik mijn Blog weer wat aangepast gekregen, want door het herplaatsen van de oude foto's, is de Blog een aantal dagen een rommeltje geweest. Ik hoop dat ie een beetje vrolijk overkomt naar jullie....! Veel logjes heb ik intussen verwijderd, wetende dat jullie toch naar de nieuwste logjes kijken. Ik heb me de ergernis bespaart, om alles terug te zetten. Dit waren vaak verslagjes van uitjes en vakanties. Mijn Fibre-werk was niet verloren gegaan, gelukkig maar !

6 opmerkingen:

Lida zei

Wat een leuke van Ati, ik heb een AA van haar! Deze brengt de lente binnen! Fijn dat de meeste foto's van je handwerk bewaard zijn gebleven! groetjes
Lida

Hannie zei

Prachtig de pagina die je kreeg van Ati. Ze maakt heel mooi werk! En jou eigen Hundertwasser is nu ook aangekomen,heeft wel even geduurd? maar het was voor de ontvanger waard om te wachten!

ann vanherle zei

Alles zal wel terug in zijn plooitjes vallen.

tiny zei

Een vrolijke Lente kaart heb je van Ati ontvangen, en gelukkig is je Hundertwasser aangekomen en kan ze er van genieten.

christina zei

dat is inderdaad een lekker vrolijke kaart.

Johanna Zweden zei

O wat is die van Ati leuk geworden, en die van jou ook schitterend
Fijne dag groetjes Joke