zondag 25 maart 2012

Verloren paashart

Vandaag heb ik maar een nieuw hart gemaakt voor Trees, want wat er met de eerste is gebeurd, ik weet het niet. Trees heeft het nl.nog steeds niet ontvangen (is al een week onderweg).Astrid kreeg haar hart wel op een normale wijze en op tijd.... Is de envelop verloren gegaan of open gescheurd...? Ik had wel mijn adres op de achterzijde vermeld......! Misschien komt het nog aan, dan heeft Trees geluk gehad....!

10 opmerkingen:

Hannie zei

Ooh wat een mooi hart! En wat jammer als het verloren is gegaan? Maar wie weet,komt het toch nog aan. Ik kreeg ooit iets 2 weken later omdat de postcode niet compleet was. Dan duurt het gewoon langer.

Dorothé zei

Wat een mooi hart, ik denk dat er een verliefde postbode mee van door is!

tiny zei

Soms gebeuren er rare dingen met de post, en mijn ervaring is dat het toch wel weer boven water komt, dus dan heeft Trees geluk.Heeft ze twee prachtige harten. Slaap je al door het gekraai heen????

christina zei

Ik heb wel in de krant gelezen dat er 2 dagen storingen waren in het sorteercentrum, dus het zou kunnen.....

Deze is wel heel mooi geworden.

Lida zei

Weer een lief hart voor haar en ja er gaat heel wat fout bij de post, dit is van de week ook gebeurt, kreeg post van iemand anders ze zagen een S voor een J aan!
Zal hem morgen maar even zelf in de bus gaan gooien!
Groetjes
Lida

Liesbeth Wessels zei

Dit is wel een beauty hoor, was de ander ook zo mooi ? Prachtige voorjaarskleuren. Voor mij hoort geel bij de Pasen. groeten van liesbeth

Kiekplaotiesenzo zei

Prachtig Jannie! zo mooi gemaakt. groet,diny

Yvonne aka sommeke zei

Zo zonde dat het eerste hart verloren ging :-(
Je hebt er weer een prachtig tweede gemaakt!

Chris zei

Hè wat vervelend dat het kwijt is. Maar misschien komt het toch nog. Héél af en toe gebeurt zo iets. Maar je hebt een prachtig nieuw hart gemaakt hoor.

Janine zei

Wat jammer is zoiets hé, ik moet na bijna 1 maand, nog steeds 4 verjaardagskaarten krijgen, en als ik weet dat een ander zo zijn best heeft gedaan om iets te maken, helemaal erg, dit hart is in elk geval weer een beuaty.