dinsdag 10 april 2012

nog onafgemaakt...

...ligt hier de lap met krimpfolie.....en zoals jullie hebben gemerkt, komt er al geruime tijd weinig stoffigs op dit blog.....Ik denk er zelfs aan om een tijdje een blogpauze in te lassen, want ik ben (weer) wat in de lappenmand. Vorige week heb ik een screening van bloeddruk en diabetes gehad en daaruit is gebleken dat mijn bloeddruk veel te hoog is. Ik ben hiervoor onder behandeling van de huisarts. Hopelijk komt nu aan het licht waarom mijn energiepeil al die tijd zo laag ligt. Ik lees nog wel met jullie mee hoor.

10 opmerkingen:

Janine zei

Hee Janny, take care en pas op jezelf, bliggen is nu niet belangrijk, goed voor je gezondheid zorgen wel!! Maar je krimpfolie en je nieuwe banner zijn top, tof, super mooi!!!
Beterschap!!!

Hannie zei

Ja je gezondheid is belangrijk! Dus eerst maar even proberen om je bloeddruk wat lager te krijgen. Veel mensen hebben er last van,en gelukkig is er wat aan te doen!
Je krimplap ziet er geweldig uit! Komt zeker nog helemaal af.
Ik wens je het allerbeste!

Kiekplaotiesenzo zei

Beterschap janny! ik bel nog. groet Diny

Lida zei

Hé Janny, doe je dan vooral kalm aan, rust goed uit en ik hoop dat medicijnen je goed zullen helpen!
Sterkte,
Lida

Joke zei

Hallo Janny,Hopelijk slaan medicijnen aan, maar rust is ook altijd goed bij hoge bloeddruk. Hopelijk ben je snel weer opgeknapt. Sterkte!

ann vanherle zei

Hopelijk komen de gezondheids problemen vlug in orde zodat je weer mooie dingen kan maken.

Liesbeth Wessels zei

Kunnen we elkaar wel de hand geven. Ook mijn blog blijft wat stoffig, net als ikzelf. Beterschap en doe kalm aan, doe dingen die je leuk vind. groeten van liesbeth

Tante Tuut zei

Zorg goed voor jezelf Janny, een blogpauze doet altijd eens deugd, daarna bruis je terug van de creativiteit!
Dikke knuf van TT

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat schitterend met dit krimpfolie janny. Heb dit nog niet eerder gezien. Super mooi. Sterkte en doe rustig aan.
groetjes Marja

christina zei

Dat is het vervelende met die bloeddruk he. Je hebt het vaak niet door dat er iets is veranderd in die druk, maar als je het dan wel weet verklaart het vaak een hoop. Hopelijk kan het met goede medicatie opgelost worden. En die blog? Die blijft wel in de lucht hoor, doe jij maar rustig aan.