woensdag 28 maart 2018

Ben wat aan de vroege kant met plaatsen....

....maar de komende dag heb ik hier echt geen tijd voor.....en morgen valt deze post bij jullie in de bus......(Hannie, Tonny, Saskia en Trees).
Deze is voor Tonny, zij ziet nu enige tijd alleen de foto vanuit Florida en zal zich vast verheugen op de echte kaarten als ze weer in Nederland is....
Oh ja.....het gaat om kaarten met bewerkte gebruikte en gedroogde theezakjes..... 
Hannie heeft geen FB gelukkig, want deze stond er al een paar dagen op......ik werkte met encaustic was en dat is bijenwas, jute, servet en strookjes van een theezakje.


Een uitgevouwen en een volledig theezakje bewerkt op een stukje oude theedoek, waarop, hoe gek dan ook, het woord "koffie"en een oud koffiemolen staan geprint..... voor Saskia


.....en dan hier een toegift, omdat ik een verkeerd adres had geschreven op de achterkant van de kaart.....voor Trees, onze FF-leidster........Een theezakje met een servetafbeelding (roos) op encaustic wax aan de linkerzijde en een "geheel" theezakje aan de rechterzijde, ook encaustic, stukje kant en geborduurde knoopjes aan een getekende boom. Alles ook op een stukje oude theedoek met vermelding "koffie"....hoe gek kun je het krijgen. Veel plezier ermee dames !

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuke en heel veelzijdige verwerkingen van de theezakjes. Spannend om er eentje te ontvangen!

Marjan zei

De theezakjes zijn bijna niet meer te herkennen. Schitterend gedaan!

Janny weet je dat je een blogje kunt maken en 'agenderen' zodat hij later op je blog verschijnt? (handig voor als er geen tijd is😉). Je kunt rechts naast je gemaakte tekst klikken op 'schema' en dan kan de datum en het tijdstip ingevuld worden waarop je het op je blog geplaatst wilt hebben. Misschien handig voor later? Zo niet, dan maar snel vergeten😀.

Groetjes weer

els zei

Wat een mooi en creatief gebruik van de theezakjes. Elke kaart is een juweeltje!