zaterdag 25 september 2021

Fiasco of niet...

 Ik zal het eerlijk toegeven, Klimt wordt het niet (zie onderstaand logje), ik kwam er niet uit en het beheerste me zo dat ik niet aan iets anders kon denken. Dus fini....! Dan doe ik maar niet mee, het moet wel leuk blijven.


Ik heb me nu op geheel iets anders gestort en dat vind ik veel leuker om te doen, namelijk Tags (Labels) maken. Inmiddels zijn er al vijf af, zoals je ziet. Dat kleine werk vind ik veel prettiger om te doen. Wat ik er daarna mee ga doen blijft nog even de vraag. Ik kan ze op een kaart plakken of alles samen aan een ring verbinden, maar misschien zijn er nog wel meer mogelijkheden.
Ook heb ik in dit kader een groep opgericht in Facebook met de naam "Labels en textiel", mocht je ook mee willen doen, dan ben je welkom.Verder maakte ik nog wat landschapjes voor een markt. Dat blijft altijd leuk om te doen. Beiden zijn al weer verkocht.


3 opmerkingen:

Marlien zei

Verstandig.
Als het ff niet wil dan wil het gewoon ff niet.
Ik vind je labels leuk en je kaarten zijn weer erg mooi.

Hannie de Beer zei

Soms gaan de dingen niet zoals je in gedachten had, maar toch… je hebt fraaie labels gemaakt en ook weer lieve landschapjes!

Marjan zei

Goed dat je de knoop hebt doorgehakt en gestopt bent met Klimmen. Als het je gedachten zoveel gaat beheersen en dat eigenlijk alleen maar frustrerend werkt, dan is het tijd om de boel aan de kant te leggen. Handwerken doen we immers voor ons plezier.
Je labels zien er heel mooi uit! Het is goed te zien dat je hier plezier aan hebt beleefd en je landschapjes stralen dat ook uit. Fijn dat ze al verkocht zijn!