woensdag 23 november 2022

De volgende expo's

 


Na mijn duo-expositie in het "Kunstenaarsdorp Zweeloo" doe ik nu ook mee aan de expo "Souvenir" georganiseerd door Coevorden Culturele Gemeente. Hieraan doen 40 kunstenaars uit de gemeente Coevorden mee. De opening is in Galerie Kunst op Vijf, Sallandsestraat 5, Coevorden, op 3 december a.s. om 15.00 uur. De expo duurt tot/met 7 januari 2023.


Dit is mijn ingezonden werk: Een "Mallemolen van het leven". Ik gebruikte een waaier om de gemaakte labeltjes te bevestigen.  Van de gezamenlijk gemaakte werken wordt een boek uitgegeven, met tekst/uitleg over het "Souvenir" en hoe het is ontstaan. Mijn  tekst zal ik op enig moment nog laten zien.
Ik maakte een klein gedichtje hierover.


Op 28 augustus 2021 werd dit groot werk, bestaande uit 25 schilderijen, gemaakt door schilders uit de stad en dorpen van de gemeente Coevorden, geopend. Iedere plaats had één vertegenwoordiger. Dit alles vanwege  Coevorden Culturele Gemeente. Al deze werken worden weer los gemaakt en komen ook te hangen als expo, maar dan in de Sallandsestraat nr.7. Tevens te zien tot en met 7 januari 2023. 
1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Wat leuk Janny! Bijzonder idee, om er een waaier van te maken… veel succes gewenst!