woensdag 2 augustus 2023

Schamen moet ik me....

 Al zo lang geen nieuwe post meer geplaatst.....dat is ook het nadeel als je op Facebook en/of Instagram zit. De meeste zaken heb je dan al geplaatst. 

Het ging al snel goed met de nieuw geplaatste heup, dus kon ik me weer vermaken met het punchen voor de nieuwe kaarten. Je blijft ze toch nodig hebben, zowel voor mezelf als voor de verkoop in de  Galerie in Coevorden
Dit zijn echt hele kleine werkjes en kleiner zal ik ze ook niet maken, wel heel leuk om te doen.
Ondertussen hebben we eind juni, samen met een vriendin, een bezoekje aan Deventer gebracht, waar we in het voorbijgaan het gemeentehuis met zijn leuke ramen ontdekten. Tenminste we denken dat het ramen zijn. Ieder raam is bedekt met een vingerafdruk. Heel bijzonder !

Cirkels, gemaakt voor Trees van de Fiber Art-groep.

Ondertussen ging het Schildersfestival Montmartre vanwege het slechte weer niet door. Zo jammer, want zoveel is er niet te doen in dit dorp. Hier mijn werk dat ik vorig jaar maakte voor het project "Souvenir", maar dat ik nooit inleverde vanwege de doorschijnende inktvlekken.

In september dit jaar viert de Galerie in Coevorden haar 25-jarig jubileum en werden alle leden gevraagd een werk te maken met het thema "Zilver". Ik maakte "zilveren" visjes van aluminiumfolie tussen oplosbaar vlies.  De steken die ik gebruikte geven mooi de schubben aan.

Natuurlijk moesten ze zwemmen.....een achtergrond van allerlei lapjes..... Ik heb ze "Zilvervisjes" genoemd, wat de lading natuurlijk niet helemaal dekt, omdat dat toch heel andere beestjes zijn....ik gruwel er zelfs van.....

Voor de Galerie nog gauw wat kaarten gemaakt, landschapjes doen het altijd goed....


Ondertussen deed de tuin het ook nog goed.

Heliopsis Burning Hearts


Mooi hoekje


1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Gezellig om weer een vol blogje te zien van je. Mooi de punch kaarten en de visjes. Fijn dat je weer een dagje uit had.
Zo te zien zit de nieuwe heup prima! Geniet van de rest van de zomer!